Att hyra fotobås förhöjer festen

Visste du om att det är populärt att hyra fotobås till festen? De senaste åren har det blivit allt populärare att hyra fotobås till stora fester, som exempelvis bröllop. Det finns goda skäl för detta. Vad ska man sysselsätta gästerna med på ett bröllop eller annan större fest? Det kommer att bli en del dötid, exempelvis i väntan på middagen. På många bröllopsfester finns det möjlighet att skriva eller spela in en hälsning till brudparet.

Remsorna som skrivs ut från fotobåset kan ges till brudparet, eller så kan gästerna behålla dem som ett minne av festen. Som tillägg går det ofta att få samtliga bilder samlade i ett album som brudparet får efteråt. Se bara till att informera tydligt om detta, så att ingen fotograferar sig på sätt de senare ångrar. 

Hyra fotobås

Fotobås och varianter på dessa

Det är inte konstigt att fotobås är en av de aktiviteter som handlar om just aktiviteter och lekar som passar på ett bröllop. Vi håller dock inte med om att fotobåset kan ersättas med en kamera på ett stativ. Det är något speciellt med just ett fotobås, inte minst för att det är ett slutet rum.

Andra varianter av fotobås är speglar med inbyggd kamera, och olika augmented reality-effekter som förhöjer fotot på olika sätt. De kan vara en kul variation, men ett vanligt fotobås är ofta mer uppskattat, och billigare att hyra.

Hyra fotobås för andra tillfällen

Det är dock inte bara elever som kan ha glädje av ett fotobås. Det är även uppskattat på företagsevent, turneringar i idrottsföreningar och liknande arrangemang. Faktum är att fotobås har blivit så populära att de används även i andra sammanhang för att skapa en festligare stämning.